Αλλαγές και επιστροφές

Δυστυχώς δεν μπρούμε να δεχτούμε αλλάγές σε προϊόντα που αγοράζετε διότι όλα κατασκευάζονται μετά από επιλογή του εκάστοτε πελάτη και αποκλειστικά για αυτόν. Αν δεν είστε σίγουροι για το ποια υφάσματα θέλετε να επιλέξετε, μπορείτε να παραγγείλετε δείγματα υφασμάτων από την ενότητα δείγματα υφασμάτων.* Εξαίρεση αποτελεί το ελαττωματικό προϊόν. Αν λάβετε προϊόν ελαττωματικό μας στέλνετε στο email μια φωτογραφία του προϊόντως στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα το ελάττωμά του 5 ώρες μετά την παραλαβή του. Η επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων επιβαρύνει την εταιρεία μας καθώς και η χρέωση επαναποστολής τους.

Παραγγελίες

Όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω του eshop μας. Αφού κάνετε την παραγγελία σας θα σας έρθει ένα Mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Σε περίπτβση που δεν το λάβετε μπορείτε να κοιτάξετε στα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Πληρωμή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει είτε εισάγοντας τα στοιχεία της κάρτας σας στην πλατφόρμα πληρωμής, είτε μέσω paypal είτε με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη για παραγγελίες μικρότερες των 100€. Για παραγγελίες άνω των 100€ τα έξοδα αποστολής, εντός Ελλάδος, είναι δωρεάν.

  • Για παραγγελίες με βάρος μέχρι 2kg τα έξοδα αποστολής είναι στα 3€
  • Για κάθε έξτρα κιλό πληρώνετε επιπλέον 0,80€
  • Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας για το κόστος αποστολής.

Χρόνος παράδοσης

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται όπως εσείς μας τα ζητήσετε και τα έχετε φανταστεί. Ως εκ τούτου χρειαζόμαστε περίπου δύο εβδομάδες για να έχετε στα χέρια σας ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει.

Προϊόντα που δεν κατασκευάζονται από εμάς είναι άμεσα διαθέσιμα για αποστολή.

Για τυχόν καθυστερήσεις για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε εμείς, σας ζητούμε συγγνώμη και την κατανόησή σας λόγω των δεδομένων συνθηκών.